Spuma de ciocolata

Spuma, ciocolata

1. Topeste ciocolata amaruie si pe cea cu lapte, impreuna cu frisca, intr-un castron, la bain-marie. Lasa sa se raceasca putin, apoi incorporeaza in crema galbenusurile, batandu-le usor.

2. Intre timp, intr-un castron mare bate albusurile cu un mixer, apoi adauga treptat zaharul si bate bine pana se intareste si arata ca o spuma lucioasa. Pune o lingura de spuma de albusuri in crema de ciocolata si amesteca bine cu o lingura de metal, apoi incorporeaza restul de spuma de albusuri. Toarna amestecul cu o lingura intr-un vas termorezistent de 1,5 l si lasa la frigider o ora.

3. Intinde siropul de ciocolata in strat subtire, peste spuma. Orneaza cu frisca si mai tine la frigider. Inainte de servire, presara bucatile de baton Mars.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri