Sparanghel cu sos dulce de chilli

Aceasta leguma delicatesa capata o aroma deosebita cand este rumenita pe gratar – alege sparanghel gros si proaspat, pentru a se mentine crocant.

Ingrediente pentru 6-8 portii

  • 500 g sparanghel
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 2 linguri sos de chilli

Mod de preparare:

1. Unge sparanghelul cu 1 lingura ulei de masline si rumeneste-l timp de 3-4 minute pe gratarul preincins, intorcand din cand in cand, pana cand se patrunde.
2.
Asaza-l intr-un bol incapator, presara sare si piper, adauga usturoiul, ceapa, uleiul de masline ramas si sosul dulce de chilli. Lasa deoparte timp de 5 minute, pentru ca aromele sa se combine, iar apoi serveste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume