Spaghete picante si chiftelute

  1. Scoate carnea din 6 carnati proaspeti de porc si modeleaza chiftelute rotunde. Prajeste-le in putin ulei, pana cand se rumenesc.
  2. Fierbe 350 g spaghete in apa cu sare, pana cand se patrund, scurge-le de lichid si lasa-le deoparte. Prajeste 1ceapa tocata si 2 dovlecei, tocati marunt, pana cand se inmoaie, si apoi adauga 1catel de usturoi zdrobit si continua sa tii pe foc timp de inca 1minut. Adauga 700 g suc de rosii, 1 lingura oregano si 1 lingura sos Worchesteshire. Lasa sa clocoteasca la foc mare timp de 5 minute si apoi incorporeaza chiftelutele si amesteca cu spaghetele. Tine pe foc pana cand se incalzeste complet, timp de circa 5 minute.
     
Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste