Spaghete cu costita si smantana

Paste fainoase intr-un sos delicios de smantana.

4 portii
Timp de preparare 15 min.

Ingrediente:

  • 1 lingura de ulei
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 250g costita slaba afumata, taiata fasii subtiri
  • 400g spaghete
  • 300 ml smantana
  • 350g frunze tinere de spanac

Mod de preparare:

Incingeti uleiul intr-o tigaie incapatoare, adaugati usturoiul zdrobit si ceapa taiata marunt si caliti 3-4 min. Adaugati fasiile de costita si caliti inca 3-4 min.

Intre timp, fierbeti spaghetele intr-o cratita cu apa clocotita, usor sarata, urmind instructiunile de pe ambalaj.

Adaugati smantana in tigaie si incalziti usor, pana se infierbinta. Puneti frunzele tinere de spanac, amestecati si inabusiti pana se inmoaie.

Asezonati bine cu sare si piper negru proaspat macinat. Scurgeti spaghetele, adaugati-le in sosul din tigaie si amestecati bine. Serviti imediat, cat timp sunt inca fierbinti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste