Sos rapid pentru paste

Ingrediente:

  • carne de vita sau carne slaba de porc
  • 1 ardei gras rosu si unul verde
  • 1 legatura de ceapa verde
  • 1 pachet de paste
  • sos de rosii
  • ulei de masline
  • sare, piper, busuioc, condimente pentru carne
  • 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Ca sa mearga mai repede, "intercaleaza" treburile. Dupa ce ai pus apa la fiert, cu un pic de ulei si sare, purcede la spalarea, curatarea si taierea in cuburi a legumelor (cuburi maricele, ca sa le simti gustul).

Rumeneste cubuletele intr-o tigaie de teflon, cu doar un pic de ulei de masline. In timp ce se auresc legumele, taie cuburi si carnea proaspata. Cuburile astea fa-le cat de mici, ca sa se friga repede.

Pune-ti condimente in palme si aduna in pumni carnea, frecand bine. Apoi perpeleste-o, amestecand bine, tot intr-o tigaie de teflon si tot cu putin ulei. Intre timp, da deoparte legumele, deja aurite.

Pune legumele iar pe foc si adauga carnea, care s-a rumenit frumos si apetisant. Toarna suc de rosii si, in timp ce sosul fierbe, zdrobeste usturoiul cu busuioc. Mujdeiul verde se adauga in sos la sfarsit.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sosuri universale