Sos de branza cu spanac

Ingrediente:

  • 1 cana de parmezan ras
  • 200g smantana
  • 100g frunze de spanac

Mod de preparare:

Amestecati intr-un castron parmezanul ras cu smantana si frunzele fierte de spanac. Potriviti de sare si piper.

Pentru a servi cu spaghete

Fierbeti si scurgeti spaghetele (nu le clatiti). Rasturnati spaghetele fierbinti in castron si amestecati bine. Sosul se va incalzi iar branza se va topi pe masura ce se amesteca.

Pentru a servi cu peste

Asezati fileurile de peste pe folii mari de aluminiu si ungeti cu sosul. Impachetati folia si coaceti la semnul 6/200 grd. C timp de aprox. 10 minute.

Pentru a servi cu pui

Taiati cate o deschizatura in pieptul de pui si turnati sos. Impachetati in folie si dati la cuptor timp de 15 minute, pana se patrunde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sosuri universale