Somon si fenicul in aluat fraged

Somon si fenicul in aluat fraged
1. Incinge uleiul si soteaza feniculul, ceapa si foaia de dafin, pana cand se caramelizeaza. Adauga coniacul si lasa sa dea in clocot. Presara sare si piper si stoarce lamaia.

2. Intinde aluatul in doua foi, astfel: prima mai lata cu 5 cm decat fileurile si 0,5 cm grosime, iar cea de a doua mai lata cu 10 cm decat prima .

3. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200 °C. Presara foaia cu pesmet si asaza un fileu; pune deasupra amestecul de fenicul. Asaza al doilea fileu si unge marginile cu oul, acopera cu a doua foaie, apasand ca sa se lipeasca. Da la cuptor 1 ora, pana cand se rumeneste. Lasa sa stea 10 minute inainte de a portiona si a servi.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare