Somon afumat cu sos de smantana, aromat cu marar si mustar

8 portii
Timp de pregatire: 5 min.
Timp de coacere: 35 min.
210 calorii, 8 g grasimi per portie

Ingrediente:

Pentru sosul de smantana

  • 200 ml smantana
  • un varf de cutit de zahar
  • sucul si coaja de la 1 lamaie 2 linguri marar tocat
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi

Pentru peste

  • 300 g somon afumat (sau alt peste), cu marar, taiat felii
  • 30 g capere
  • 2 lamai taiate sferturi, pentru servit

Mod de preparare:

Intr-un bol mic, amesteca smantana cu restul ingredientelor. Asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat. Amesteca foarte bine, apoi acopera vasul cu film alimentar si da la rece.

Cu putin timp inainte de servire, aranjeaza feliile de peste pe un platou mare si presara caperele deasupra. Serveste cu sosul de smantana si cu felii de lamaie.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste