Snitele fragede cu rosii

Ingrediente:

pentru o portie

  • 150g muschi vita
  • o rosie proaspata
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100g busuioc
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • sare, piper, dupa gust

Mod de preparare:

Bateti muschiuletul de vita pana la grosimea de 1 cm.

Separat, bateti oul, adaugati pesmet, sare, piper.

Tavaliti bine muschiul pe o parte si pe alta in amestecul de mai sus si prajiti in ulei bine incins.

Asezati pe o farfurie si acoperiti cu rosiile taiate cubulete mici. Stropiti cu ulei de masline si ornati cu busuioc.

Reteta furnizata de restaurantul "Cafe Ole" din Bucuresti.

Pofta buna!

Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita