Snitele fragede cu rosii

Ingrediente:

pentru o portie

  • 150g muschi vita
  • o rosie proaspata
  • 1 ou
  • 2 linguri pesmet
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100g busuioc
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • sare, piper, dupa gust

Mod de preparare:

Bateti muschiuletul de vita pana la grosimea de 1 cm.

Separat, bateti oul, adaugati pesmet, sare, piper.

Tavaliti bine muschiul pe o parte si pe alta in amestecul de mai sus si prajiti in ulei bine incins.

Asezati pe o farfurie si acoperiti cu rosiile taiate cubulete mici. Stropiti cu ulei de masline si ornati cu busuioc.

Reteta furnizata de restaurantul "Cafe Ole" din Bucuresti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de vita