Sarlota de vanilie cu prune

Timp de preparare: 20 min., plus timp de racire

Ingrediente 4 portii:

  • 750 ml frisca lichida
  • 1 baton de vanilie
  • 75 g zahar pudra
  • 1 lingurita gelatina
  • 4 prune
  • 3 linguri rom
  • 50 g zahar

Mod de preparare:

Fierbeti, timp de 3 minute frisca lichida, in care ati adaugat semintele de la batonul de vanilie.

Luati vasul de pe foc si adaugati zaharul pudra cernut si gelatina si bateti cu telul pana cand compozitia se ingroasa.

Turnati compozitia in 4 boluri mici si dati la rece minim 4 ore, pana cand se intareste complet.
Serviti sarlota cu prunele fierte timp de 5 minute in 200 ml apa in care adaugati romul si 50 g zahar. Puteti folosi si prune din compot, scurse bine.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din creme, spume si sufleuri