Sandvisuri cu piept de pui picant

Gustos si totodata satios, se pregateste rapid si usor.

4 portii
Timp de gatit: 20 min., plus timp de marinat
424 calorii, 23 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lamaie
  • 5 catei de usturoi
  • 1 lingurita oregano
  • 2 linguri sos picant
  • 6 linguri maioneza
  • 4 lipii
  • un castravete

Mod de preparare:

1 – Inveliti 4 bucati piept de pui, a cate 125 g fiecare, in folie alimentara si aplatizati cu ajutorul unui sucitor. Intr-un bol din portelan, amestecati 2 linguri ulei de masline, sucul si coaja rasa de la 1 lamaie, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingurita oregano si 2 linguri sos picant.
Asezati carnea in bol si lasati sa stea la marinat minim 30 minute.

2 – Asezati carnea pe gratarul cu carbuni, pregatit dinainte, si tineti timp de 4-5 minute pe fiecare parte, pana se patrunde complet. Amestecati 6 linguri maioneza cu 2 catei de usturoi zdrobiti.
Serviti sandvisuri din lipie taiata pe jumatate si unsa cu o lingura de maioneza, felii de castravete si carne fripta, stropita cu sos picant.

Sfat: Diluati 3 linguri maioneza cu 3 linguri iaurt si valoarea energetica a portiei se va reduce la 353 calorii si 14 g grasimi.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari