Sandvisuri cu crochete de peste

Cand le pregatesti pentru cei mari, foloseste bagheta si frunze de papadie stropite cu lamaie.

4 portii
Timp de gatit: 25 min.
360 calorii, 10 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 ou, batut
  • 200 g pesmet
  • 500 g fileuri cod, taiat fasii late de 3 cm
  • 4 linguri ulei
  • 1/2 bagheta, taiata in patru bucati
  • 4 linguri sos tartar (se gaseste in magazine, la borcan)
  • 50 g frunze de papadie si felii de lamaie – pentru servit

Mod de preparare:

  1. Puneti oul intr-un bol mic si pesmetul in alt bol. Inmuiati fasiile de peste in ou si apoi in pesmet. Asezati-le pe o farfurie. incingeti uleiul la temperatura moderata si prajiti cate 3-4 bucati de peste o data, timp de 2-3 minute pe fiecare parte. Scoateti bucatile prajite pe un prosop de hartie absorbanta.
  2. Incalziti painea si ungeti-o cu sos tartar. Asezati frunzele de papadie pe paine, iar deasupra puneti bucatile de peste. Serviti cu lamaie.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu peste