Salsa verde1

4-6 portii
Timp de preparare: 15 min.
180 calorii, 19 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 80 g patrunjel proaspat
  • 80 g busuioc proaspat
  • 2 catei de usturoi
  • 4 fileuri de ansoa
  • 1 lingura capere
  • 3 castraveciori mici, murati in otet
  • 150 ml ulei de masline
  • coaja rasa de la 1 lamaie

Mod de preparare:

Intr-un tocator electric, maruntiti patrunjel proaspat, busuioc proaspat, usturoiul, 4 fileuri de ansoa, caperele si castraveciorii, murati in otet, pana cand obtineti o pasta omogena. Amestecati sucul si coaja rasa de la 1 lamaie si uleiul de masline. Potriviti de sare si piper. Serviti cu peste fript, miel rumenit. Pastrati in frigider cel mult o saptamana.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Sosuri reci, pe baza de ulei