Salsa verde

Aromele puternice au nevoie sa se combine, aşa că pregăteşte sosul din ajun pentru a fi servit a doua zi. salsa

• Rezultă 200 ml

3 fileuri de anşoa

1 lingură capere, scurse de lichid şi zdrobite

1 căţel de usturoi, zdrobit

Zeamă de la 1 lămâie

100 ml ulei de masline

1 linguriţă muştar de Dijon

25 g pătrunjel proaspat, tocat mărunt

25 g busuioc proaspăt, tocat mărunt

1 Toacă mărunt anşoa şi caperele şi combină cu usturoiul până când obţii o pastă.

2 Adaugă zeama de la lămâie şi uleiul de măsline, apoi muştarul şi combină. Încorporează verdeaţa şi potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din peste si fructe de mare