Salata verde cu tofu

  1. Salata verde se spala bine, se scurge si se face fasii, care se asaza in salatiera.
  2. Tofu se taie felii groase de cca 1 cm. Se prajesc, pe ambele fete, in 2 linguri de ulei de masline.
  3. Feliile de tofu se stropesc cu 2 linguri de sos de soia si se lasa sa se raceasca.
  4. Pentru sos, se amesteca 2 felii de tofu prajite si maruntite cu restul sos de soia.
  5. Se adauga usturoiul curatat si presat, frecat cu uleiul ramas. Se pune si ceapa verde, curatata, spalata si taiata marunt; se potriveste gustul de sare si piper.
  6. Peste salata verde se pun feliile de tofu prajite, se stropesc cu sosul preparat si totul se amesteca usor.
     

Sugestie: Salata se poate presara cu patrunjel sau marar verde.
 

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume