Salata toscana de fasole alba

  • 1⁄2 ciabatta de 300 g
  • 2 conserve de fasole alba
  • 6 rosii
  • 1 ceapa rosie
  • frunze de busuioc
  • 2 linguri mustar cu boabe intregi
  • 2 lamai
  • 6 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Incinge grillul si rumeneste 1⁄2 ciabatta de 300 g. Combina 2 conserve de fasole alba de circa 400 g, scurse de lichid si clatite sub jet de apa rece. Adauga 6 rosii, curatate de seminte si taiate bucati, 1 ceapa rosie tocata, cateva frunze de busuioc rupte bucati. Adauga 2 linguri mustar cu boabe intregi, zeama de la 2 lamai, 6 linguri ulei de masline si ciabatta rupta bucati. Presara sare si piper si serveste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume