Salata thailandeza

Daca esti dornica de ceva nou, original, de ce n-ai incerca sa prepari aceasta reteta?

Pentru: 4 portii
Timp de gatit: 10 min
190 calorii/portie 9 g grasimi/portie

Ingrediente:

  • 500 g muschi de vita, taiat felii groase de 2,5 cm
  • 2 linguri sos de peste
  • 3 linguri suc de lamaie
  • 1 lingurita zahar tos
  • 1/2 ceapa rosie, tocata
  • 1 ardei iute mic, taiat felii
  • 15 frunze de menta, tocate
  • 1 salata verde
  • 1 legatura busuioc, tocat
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

1 Incingeti uleiul intr-o tigaie si prajiti feliile de muschi (presarate in prealabil cu sare si piper), timp de 2 minute, pe fiecare parte. Lasati-le sa stea 5 minute, apoi taiati-le fasii subtiri.

2 Intr-un bol, amestecati sosul de peste cu sucul de lamaie si zaharul. Adaugati carnea, ceapa, ardeiul iute si jumatate din cantitatea de menta; amestecati totul, pentru a se unge uniform. Spalati si rupeti bucati frunzele de salata verde, aranjati-le intr-un castron si turnati deasupra compozitia obtinuta. Presarati menta ramasa si busuiocul si serviti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne