Salata picanta de pui

Clasica salata Cezar este acum mai mare si mai buna: are carne de pui picanta, avocado si e dreasa cu o vinegreta cremoasa.

4 portii
Timp de pregatit: 10 min.
Timp de gatit: 5 min.
570 calorii, 36 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 bucati piept de pui, taiat fasii
  • 4 linguri sos picant
  • cateva frunze de busuioc, rupte
  • 1 lingura ulei de floarea-soarelui
  • 2 salate mici (frunzele rupte)
  • 1 avocado, taiat felii groase
  • 100 g crutoane, frecate cu usturoi
  • 50 g ansoa, scurse de lichid
  • Pentru vinegreta
  • 8 linguri maioneza
  • 1/2 lamaie (zeama)
  • 1 catel usturoi
  • 25 g parmezan, razuit marunt

Mod de preparare:

1 Intr-un bol, amesteca sosul picant cu fasiile de carne si frunzele de busuioc rupte. Adauga sare si piper si lasa sa stea deoparte.
2 Incinge uleiul intr-un vas larg neaderent si prajeste carnea, amestecand incontinuu timp de 5 minute, pana cand se patrunde si se rumeneste bine.
3 Imparte in 4 boluri de servit frunzele de salata, ansoa, feliile de avocado si crutoanele. Asaza deasupra carnea rumenita si toarna vinegreta. Serveste salata cu cartofi pai.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne