Salata Niçoise cu legume

Fierbe legumele doar atat cat sa se inmoaie, dar sa-si pastreze gustul si culoarea frumoasa. Vei obtine cea mai buna salata!

4 portii
Timp de gatit: 15 min.
464 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 150 g fasole verde
  • 150 g sparanghel (sau alta leguma de sezon)
  • 150 g mazare
  • 150 g porumb (din conserva)
  • 150 g dovlecei, taiati
  • 200 g cartofi noi, fierti si taiati
  • 150 g masline
  • cateva frunze de busuioc
  • 200 g rosii mici (cherry), taiate in doua
  • 6 linguri vinegreta
  • 1 conserva de ton
  • 6 oua, fierte

Mod de preparare:

1 Fierbe legumele la aburi in ordinea urmatoare (ca sa se patrunda, nu sa se sfarame): fasolea verde, sparanghelul, mazarea si dovleceii. Scurge de apa si, cat sunt inca fierbinti, amesteca legumele cu cartofii, maslinele, busuiocul, rosiile si vinegreta.
2 Portioneaza amestecul in boluri, iar deasupra pune fasii de ton si sferturi de ou.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume