Salata mediteraneana cu paste, legume si ton

pasul 1. Pastele se fierb „al dente“, in apa cu sare, apoi se lasa la scurs. Tonul se con­di­men­teaza cu sare si piper, apoi se prajeste intr-o tigaie cu ulei incins, 3 minute pe fiecare par­te. Se da la o parte, se taie cu­bu­le­te si se la­­­sa la racit. Rosiile se taie in jumatati, busuiocul se curata de codite, branza se taie cu­bu­le­te.

pasul 2. Sucul de lamaie se amesteca cu uleiul de masline, sare si piper. Se adauga pas­­tele, 1/2 cana apa de la paste, rosiile, caperele si busuiocul. Se amesteca, apoi se pune tonul si branza. Se amesteca si se serveste pre­­­sarata cu coaja de lamaie si fenicul verde.
 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste