Salata L’Auvergnate

Gustul deosebit al acestei salate este dat de combinatia alune-ulei de arahide.

6 portii
Preparare : 10 min

Ingrediente:

  • 3 salate verzi
  • 300 g bacon
  • 300 g cascaval
  • 300 g alune decojite (sau miez de nuca)
  • 100 g ceapa tocata cubulete mici
  • 150 ml ulei de arahide
  • 150 ml otet
  • jumatate de mar mare

Mod de preparare:

Spalati salata verde si curata-ti-o. Taiati cubulete cascavalul si baconul. Zdrobiti alunele sau nucile cu un ciocan de lemn. Curatati marul de coaja si taiati-l in cuburi.

Puneti frunzele de salata verde intr-un bol. Adaugati cascavalul, baconul, alunele sau nucile, cuburile de mar, uleiul de arahide si otetul.
Adaugati sare si piper dupa gust si dati la rece 10 min.

Serviti in boluri de salata si ornati cu felii de lamaie.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne