Salata fierbinte de cartofi noi

pentru: 4 portii
325 calorii/portie

Ingrediente:

  • 1kg cartofi noi
  • 3 linguri ulei de masline
  • o ceapa mare
  • 1 conserva de 50g fileuri de ansoa
  • o conserva de 400g ardei capia sau gogosari in otet
  • 1 lingura de otet de vin alb

Mod de preparare:

Fierbeti 1kg cartofi noi, curatati de coaja, in apa usor sarata, timp de 15 minute.
Intre timp, incingeti 3 linguri ulei de masline si uleiul de la 1 conserva de 50g fileuri de ansoa si caliti o ceapa mare, taiata marunt, timp de 5 minute.

Scurgeti cartofii de apa si puneti-i intr-un castron impreuna cu fileurile de ansoa taiate marunt si o conserva de 400g ardei Capia sau gogosari in otet, taiati felii. Peste ceapa calita adaugati 1 lingura de otet de vin alb, amestecati si turnati peste cartofi.

Potriviti de sare si piper si serviti imediat cu salata verde si paine.

Pofta buna!

Recomandari
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste