Salata de ton cu fasole si papadie

E uimitor ce poti sa faci cu numai doua conserve si o mana de frunze proaspete…

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
400 calorii, 30 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 conserve de ton (de cate 185 g fiecare)
  • 1 conserva de 400 g fasole alba
  • mustar de Dijon
  • otet de vin alb
  • 100 ml ulei de masline
  • sare si piper negru
  • 75 g frunze de papadie

Mod de preparare:

1Taiati julien ceapa rosie. Puneti-o intr-un bol incapator impreuna cu tonul scurs de lichid si 1conserva de fasole alba (scursa de apa). Pentru a prepara sosul, amestecati 1 lingurita mustar de Dijon, 1 lingura otet de vin alb si 100 ml ulei de masline, presat la rece. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat.
2 Puneti intr-un bol 75 g frunze de papadie si amestecul cu ton, turnati sosul si amestecati.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste