Salata de peste

Aceasta salata – foarte picanta si parfumata cu coaja de lamaie – satisface gustul pentru exotic si inedit.

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
Timp de gatit: 15 min.
180 calorii, 8 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 500 g peste (stiuca, salau, cod, ton)
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 catel de usturoi, taiat
  • 1 ardei iute, taiat felii subtiri
  • 50 ml votca
  • coaja rasa de la 2 lamai si sucul de la una singura
  • 1 ou fiert tare, decojit si taiat felii
  • 1 castravete, taiat felii subtiri
  • 3 linguri patrunjel
  • 1 salata verde
  • 250 g paste fainoase, preparate conform instructiunilor de pe ambalaj

Mod de preparare:

1 – Fierbeti pestele timp de 5-8 minute. Intre timp, fierbeti oul timp de 10 minute.

2 – Incingeti uleiul si adaugati pestele, usturoiul si ardeiul iute. Caliti-le timp de 2 minute. Luati vasul de pe foc si adaugati coaja de lamaie si votca. Fierbeti inca 1 minut.
Amestecati ingredientele ramase, adaugati un praf de sare si apoi combinati cu pestele.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate in stil latino-american