Salata de peste

Picanta atat cat trebuie, aceasta salata este binevenita ca antreu rece.

4 portii
Timp de pregatire: 15 min.
400 calorii, 30 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura smantana
  • un varf de cutit de boia iute
  • 8 fire de ceapa verde, franjurate
  • 500g cartofi fierti in coaja si taiati cuburi
  • 2 castraveti acri, taiati cuburi
  • 1 lingura porumb fiert
  • 400 g cod, fiert si dezosat, desfacut bucati

Mod de preparare:

Fierbeti cartofii in coaja, timp de 15 minute, pana se patrund. Curatati-i, iar cand s-au racit, taiati-i cuburi mici.
Amestecati maioneza cu boiaua si adaugati smantana. Adaugati un praf de sare si piper.

Amestecati pestele cu cartofii, castravetii si porumbul si turnati sosul de maioneza. Amestecati, pentru a se unge uniform si, daca este cazul, mai adaugati sare si cateva picaturi de suc de lamaie.
Puneti salata intr-un bol si asezati deasupra ceapa franjurata.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste