Salata de oua cu costita si sparanghel

Pentru: 4 portii
Timp de gatit: 15 min
295 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 100 g costita
  • 2 linguri de otet
  • 8 fire de sparanghel
  • 200 g rosii
  • 100 g frunze mici de spanac

Mod de preparare:

1 Intr-un vas cu apa rece puneti 4 oua si fierbeti la foc mic timp de 6 minute.
2 Scurgeti de apa si tineti ouale sub jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate, pe lungime. Prajiti, timp de 5 minute, 100 g costita taiata felii. Stingeti cu 2 linguri de otet din vin alb. Fierbeti in apa cu sare 8 fire de sparanghel timp de 2 minute.
3 Impartiti 100 g frunze mici de spanac si 200 g rosii in patru boluri. Adaugati sparanghelul, costita si sosul din vas si puneti deasupra cate un ou taiat. Presarati piper negru proaspat macinat si serviti.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne