Salata de oua cu costita si sparanghel

Pentru: 4 portii
Timp de gatit: 15 min
295 calorii, 26 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 4 oua
  • 100 g costita
  • 2 linguri de otet
  • 8 fire de sparanghel
  • 200 g rosii
  • 100 g frunze mici de spanac

Mod de preparare:

1 Intr-un vas cu apa rece puneti 4 oua si fierbeti la foc mic timp de 6 minute.
2 Scurgeti de apa si tineti ouale sub jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate, pe lungime. Prajiti, timp de 5 minute, 100 g costita taiata felii. Stingeti cu 2 linguri de otet din vin alb. Fierbeti in apa cu sare 8 fire de sparanghel timp de 2 minute.
3 Impartiti 100 g frunze mici de spanac si 200 g rosii in patru boluri. Adaugati sparanghelul, costita si sosul din vas si puneti deasupra cate un ou taiat. Presarati piper negru proaspat macinat si serviti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne