Salata de orez rosu si branza

4 portii
Timp de gatit: 35 min.
480 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 250 g orez rosu
  • 2 cepe mici
  • 1 ardei iute mic
  • 2 catei de usturoi
  • 3 linguri otet de vin
  • 3 linguri patrunjel proaspat
  • 200 g branza de burduf
  • 4 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

Intr-un vas cu 750 ml apa cu sare, care clocoteste, puneti 250 g orez rosu de Camargue (puteti inlocui cu orez asortat alb si complet). Acoperiti bine vasul cu un capac si lasati sa fiarba inabusit timp de 35 de minute.

Separat, caliti circa 5 minute 2 cepe mici, taiate julien. Adaugati 1 ardei iute mic si 2 catei de usturoi zdrobiti si mai tineti pe foc inca 3 minute.

Turnati 3 linguri otet de vin si lasati sa fiarba alte 30 secunde. Puneti orezul si ceapa intr-un bol, adaugati 3 linguri patrunjel proaspat, tocat, 200 g branza de burduf si 4 linguri ulei de masline.
Adaugati sare si piper negru, proaspat macinat, amestecati si serviti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume