Salata de naut cu branza feta

Timp de gatit: 20 min., 180 calorii, 10 g grasimi, 3 g grasimi saturate per portie

Ingrediente:

  • 1 conserva de 400 g naut, scurs de lichid
  • 1 ceapa rosie, tocata
  • 2 fire ceapa verde, tocate marunt
  • 50 g branza feta, sfaramata
  • 2 linguri menta proaspata, tocata
  • 2 linguri ulei de masline presat la rece
  • foi de spanac, pentru servit

Mod de preparare:

Amesteca intr-un bol nautul, ceapa rosie, ceapa verde, branza feta si menta. Adauga sare si piper negru proaspat macinat si apoi uleiul. Amesteca pentru a se unge uniform si lasa sa stea deoparte timp de 15 minute inainte de a servi. Serveste salata asezata pe frunze de spanac.

Pont: Poti inlocui branza feta cu cas proaspat.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume