Salata de legume cu piept de pui

Aceasta cina se prepara destul de rapid si vei fi impresionata de succesul pe care il va avea!

4 portii
Timp de pregatit: 10 min.
Timp de gatit: 25 min.
700 calorii, 25 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 400 g naut din conserva
  • 1 ceapa rosie mica, tocata marunt
  • 1 castravete, curatat de coaja si taiat bucati
  • 4 rosii, taiate bucati
  • 6 linguri vinegreta cu mustar
  • 6 linguri coriandru proaspat, tocat
  • 500 g piept de pui
  • 2 lingurite praf de curry
  • 4 chifle
  • 1 salata verde

Mod de preparare:

1 Amesteca nautul, ceapa, castravetele, rosiile, coriandrul si vinegreta. Presara carnea cu praf de curry si frige la gratar timp de 10 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde complet.
2 Rumeneste chiflele taiate in doua. Aseaza pe farfurii cate 1 chifla, pune deasupra salata verde, amestecul de legume si fasii de piept de pui fierbinte. Serveste imediat.

Pont Poti servi salata acompaniata de un sos delicios de iaurt: rumeneste 1lingurita seminte de chimen si adauga, impreuna cu cateva picaturi de zeama de lamaie, intr-un iaurt natural, cremos. Adauga sare si piper, amesteca si serveste.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne