Salata de fenicul si macrou afumat

Gata in 15 minute
460 calorii, 42 g grasimi per portie
Cost: aprox. 14 lei

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 morcovi
  • 2 bulbi de fenicul
  • 1 radicchio (ori salata chinezeasca)
  • 3 fileuri de macrou afumat
  • 1 lingura marar proaspat, tocat

Mod de preparare:

1. Intr-un bol larg, amesteca ingredientele pentru vinegreta si adauga sare si piper negru proaspat macinat. Apoi adauga mor-covii curatati, feniculul si radicchio – taiate rondele subtiri.

2. Desfa macroul fasii si amesteca-l cu restul legumelor. Presara salata cu marar si serveste.

Sugestie Avantaje
Pentru a obtine o aroma puternica, presara deasupra si cateva frunze verzi de fenicul (asemanatoare celor de marar), tocate marunt.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste