Salata de fenicul si macrou afumat

Gata in 15 minute
460 calorii, 42 g grasimi per portie
Cost: aprox. 14 lei

Ingrediente:

  • 3 linguri ulei de masline
  • 100 ml smantana
  • 2 linguri otet de vin rosu
  • 2 morcovi
  • 2 bulbi de fenicul
  • 1 radicchio (ori salata chinezeasca)
  • 3 fileuri de macrou afumat
  • 1 lingura marar proaspat, tocat

Mod de preparare:

1. Intr-un bol larg, amesteca ingredientele pentru vinegreta si adauga sare si piper negru proaspat macinat. Apoi adauga mor-covii curatati, feniculul si radicchio – taiate rondele subtiri.

2. Desfa macroul fasii si amesteca-l cu restul legumelor. Presara salata cu marar si serveste.

Sugestie Avantaje
Pentru a obtine o aroma puternica, presara deasupra si cateva frunze verzi de fenicul (asemanatoare celor de marar), tocate marunt.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste