Salata de fasole verde cu macrou afumat si sos de hrean

4 portii
Timp de preparare: 10 min.
400 calorii, 35 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 250 g fasole verde pastai
  • 150 g rosii semideshidratate
  • 3 fileuri de macrou afumat
  • 1 lingura de hrean ras
  • 100 ml smantana
  • 3 linguri de iaurt
  • ceapa verde, tocata marunt
  • 400 g cod, fiert si dezosat, desfacut bucati

Mod de preparare:

1 Fierbeti in apa cu sare fasolea verde pastai timp de 3 minute; trebuie sa fie putin patrunsa si inca crocanta. Scurgeti de apa si treceti rapid sub jet de apa rece. Combinati cu rosiile semideshidratate si fileul de macrou afumat, desfacut bucati.
2 Pentru a prepara sosul de hrean, amestecati hreanul ras cu smantana si 3 linguri de iaurt. Presarati sare si piper negru, proaspat macinat, si incorporati 2 linguri de ceapa verde, tocata marunt. Turnati sosul peste salata si pastrati-o intr-un vas acoperit pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste