Salata de cartofi noi cu pesmet si parmezan

pasul 1. Intr-un vas cu apa rece si sare, pune cartofii la fiert. Lasa sa fiarba la foc mic, cu vasul acoperit, timp de aproximativ 10-15 minute, din momentul in care apa incepe sa clocoteasca. Apoi scurge cartofii de apa si lasa-i deoparte.

pasul 2. Pune busuiocul, usturoiul, parmezanul, uleiul si doua linguri de apa intr-un robot si amesteca bine. Amesteca sosul de busuioc cu cartofii fierti cand inca mai sunt calzi.

pasul 3. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200˚ C. Amesteca pesmetul cu parmezanul si pune-le intr-o tava de copt tapetata. Stropeste cu ulei de masline si da la cuptor timp de 5-10 minute, pana se rumenesc. Presara amestecul peste cartofi si serveste imediat.

 

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume