Salata de cartofi noi cu carnaciori

4 portii
Timp de pregatire: 10 min.
Timp de gatit: 20 min.
500 calorii, 30 g grasimi per portie

Ingrediente:

  • 1 kg de cartofi noi
  • 200 g pastai de fasole verde
  • 4 oua
  • 250 g carnaciori picanti
  • 3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de vin alb
  • o salata verde
  • 1 legatura de patrunjel

Mod de preparare:

Fierbeti 1 kg de cartofi noi, curatati de coaja si taiati in doua, in apa cu 1 lingurita de sare timp de 10 minute, pana se patrund; in ultimele 2 minute de fierbere, adaugati 200 g pastai de fasole verde. Scurgeti si clatiti legumele cu apa rece.

Intre timp, fierbeti in apa (in care ati turnat o lingurita de otet) 4 oua timp de 3 minute.

Taiati felii si prajiti intr-o tigaie teflon, fara adaos de grasime, 250 g carnaciori picanti.
Amestecati 3 linguri ulei de masline, cu 2 linguri otet de vin alb si un praf de sare si turnati sosul peste o salata verde, spalata, scuturata de apa si rupta bucati.

Adaugati 1 legatura de patrunjel proaspat, tocat, carnaciorii si cartofii cu fasolea; amestecati si puneti compozitia in boluri.

Asezati deasupra cate un ou fiert si serviti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu carne