Salată de cartofi cu legume

salata cu cartofi si legume

6 porții gata în 30 de minute, 172 calorii per porție, 9 g grăsimi, 21 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării salatei

– 750 g cartofi noi, mici

– 3 linguri roșii deshidratate în ulei – păstrează deoparte uleiul

– Zeama și coaja rasă de la 1 lămâie

– 1 linguriță oțet de vin roșu

– 2 dovlecei, tăiați felii subțiri

– 6 fire ceapă verde, tăiate în două

– 2 linguri ulei de măsline

– O mână rucola, ruptă

Cum prepari salata de cartofi cu legume

1. Fierbe cartofii în apă cu sare, scurge-i de lichid și stropește-i cu uleiul de la roșii, zeama și coaja de lămâie și oțetul.

2. Unge dovlecelul și ceapa verde cu ulei și frige la grătar.

3. Într-un bol larg combină cartofii, legumele, roșiile deshidratate, rucola și potrivește gustul de sare și piper.

 

Sursa foto: 123rf.com

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar