Salată cu pui umplut în stil grecesc

salata cu pui umplut in stil grecesc

4 porţii gata în 30 minute

Ingrediente necesare salatei cu pui umplut

– 400 g spanac congelat

– 2 linguri ceapă tocată

– 2 lingurițe ulei de măsline

– 1 linguriță mentă

– 100 g feta, sfărâmată

– 4 buc piept de pui fără pieliță

– O lingură de vin alb sau sherry

– ½ castravete, tăiat bucăți

– 400 g roșii, tăiate bucăți

– 1 ardei gras copt, tăiat fâșii

– 1 linguriță oregano

– ½ lămâie

– 2 lingurițe oțet de vin roșu

– 1 lingură ulei de măsline

Cum prepari salata cu pui umplut în stil grecesc

1 Decongelează spanacul. Sotează ceapa cu menta în uleiul de măsline. Adaugă spanacul, potrivește gustul de sare și piper și adaugă feta.

2 Crestează adânc fiecare bucată de piept de pui ca să faci un buzunar. Umple-l cu spanac, închide și fixează cu scobitori.

3 Așază carnea în tava de copt și unge cu ulei, stropește cu lămâie, adaugă vinul și puțină apă. Dă la cuptorul încins la semnul 4/180°C 25 minute.

4 Prepară salata din ingredientele rămase și apoi stropește cu ulei de măsline. Servește cu salata de legume și sucurile din tavă.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar