Salata cu cuscus si branza picanta

Branza se combina perfect cu restul ingredientelor. Vei obtine o salata consistenta si buna.

Ingrediente:

  • 250 g cas proaspat, taiat felii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lamai
  • chilli, tocat
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • 200 g cuscus
  • 450 ml concentrat de pui
  • 4 fire ceapa verde, tocata
  • 1 mar rosu, taiat felii
  • 1 rosie "inima de bou", curatata de seminte si taiata bucati
  • 1 castravete, taiat cuburi

Mod de preparare:

1. Asaza branza intr-un bol si toarna deasupra 3 linguri ulei de masline. Adauga zeama de la 1 lamaie, chilli, cimbru si piper negru proaspat macinat. Lasa la marinat timp de 1 ora.

2. Pune cuscusul intr-un bol si toarna concentratul de pui si 1 lingura de ulei de masline. Acopera vasul cu film alimentar si lasa deoparte timp de 5 minute. Afaneaza cu furculita si adauga ingredientele ramase, coaja rasa de la o lamaie si 1 lingura zeama de lamaie. Adauga sare dupa gust.

3. Da branza la gratar timp de 2 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste. Serveste fierbinte cu garnitura de cuscus, stropit cu marinata ramasa.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume