Salata cu cuscus si branza picanta

Branza se combina perfect cu restul ingredientelor. Vei obtine o salata consistenta si buna.

Ingrediente:

  • 250 g cas proaspat, taiat felii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 lamai
  • chilli, tocat
  • 2 linguri cimbru proaspat
  • 200 g cuscus
  • 450 ml concentrat de pui
  • 4 fire ceapa verde, tocata
  • 1 mar rosu, taiat felii
  • 1 rosie "inima de bou", curatata de seminte si taiata bucati
  • 1 castravete, taiat cuburi

Mod de preparare:

1. Asaza branza intr-un bol si toarna deasupra 3 linguri ulei de masline. Adauga zeama de la 1 lamaie, chilli, cimbru si piper negru proaspat macinat. Lasa la marinat timp de 1 ora.

2. Pune cuscusul intr-un bol si toarna concentratul de pui si 1 lingura de ulei de masline. Acopera vasul cu film alimentar si lasa deoparte timp de 5 minute. Afaneaza cu furculita si adauga ingredientele ramase, coaja rasa de la o lamaie si 1 lingura zeama de lamaie. Adauga sare dupa gust.

3. Da branza la gratar timp de 2 minute pe fiecare parte, pana cand se rumeneste. Serveste fierbinte cu garnitura de cuscus, stropit cu marinata ramasa.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate de legume