Salata cu ansoa, parmezan si crutoane

Ingrediente:

pentru sos:

  • 2 galbenusuri, crude
  • 150 ml ulei (preferabil de masline)
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 catel de usturoi, curatat si pisat

pentru salata:

  • 50 g parmezan (sau cascaval afumat)
  • 2 salate verzi
  • 100 g crutoane
  • 4 fileuri de ansoa

Mod de preparare:

Salata se rupe (se taie) bucati, parmezanul se da pe razatoarea mare si se amesteca impreuna cu bucatile de ansoa si crutoanele.

Sosul se pregateste amestecand toate ingredientele intr-un borcan cu capac si agitandu-l bine.

Se toarna sosul si se serveste imediat.

SFAT: Cand cumperi salata, asigura-te ca n-are sau ca n-a avut (nu se mai vad, pentru ca i-au fost inlaturate) frunze ofilite. Salata se pastreaza cel mai bine la frigider, dar nu mai mult de trei zile.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste