Salata cu ansoa, parmezan si crutoane

Ingrediente:

pentru sos:

  • 2 galbenusuri, crude
  • 150 ml ulei (preferabil de masline)
  • sucul de la o lamaie
  • 1 lingurita de mustar
  • 1 catel de usturoi, curatat si pisat

pentru salata:

  • 50 g parmezan (sau cascaval afumat)
  • 2 salate verzi
  • 100 g crutoane
  • 4 fileuri de ansoa

Mod de preparare:

Salata se rupe (se taie) bucati, parmezanul se da pe razatoarea mare si se amesteca impreuna cu bucatile de ansoa si crutoanele.

Sosul se pregateste amestecand toate ingredientele intr-un borcan cu capac si agitandu-l bine.

Se toarna sosul si se serveste imediat.

SFAT: Cand cumperi salata, asigura-te ca n-are sau ca n-a avut (nu se mai vad, pentru ca i-au fost inlaturate) frunze ofilite. Salata se pastreaza cel mai bine la frigider, dar nu mai mult de trei zile.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Salate cu peste