Salata caprese cu mini farfale

Salata caprese cu mini farfale
1. Puneti Barilla Piccolini in apa clocotita si sarata si fierbeti pastele timp de 4 minute. Scurgeti pastele de apa, apoi amestecati-le intr-un vas cu putin ulei de masline si lasati-le sa se raceasca o jumatate de ora.

2. Rosiile se taie in jumatati, se inlatura miezul cu samburi, iar restul se taie in cuburi mici. Ceapa si usturoiul se maruntesc fin, la fel si busuiocul. Mozzarella se taie in cuburi mici.

3. Intr-un castron mic se amesteca uleiul de masline ramas cu ceapa si usturoiul. Se adauga otetul balsamic si se asezoneaza cu sare si piper.

4. Pastele se amesteca cu rosiile si cu mozzarella deja taiate.

5. Inainte de servire, se adauga sosul si se amesteca in salata.

6. Se aranjeaza pastele in farfurie, se orneaza cu busuioc si se servesc.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate cu paste