Rulouri de vinete

Ingrediente:

  • 4 vinete
  • 6 rosii
  • 200 g ciuperci
  • 1 pachet soia granule
  • 2 fire praz
  • sare, piper

Mod de preparare:

Vinetele se spala si nu se curata de coaja. Se pun la copt intr-o tava la cuptor. Se scot si se taie pe lung, felii subtiri. Separat, se pregateste o umplutura din ciupercile calite, praz taiat fasii inguste si prajite si soia preparata dupa instructiunile de pe pachet.

Se potriveste de gust cu sare, piper si cimbru si se pune cate o lingura din aceasta umplutura pe fiecare fasie de vanata. Se ruleaza feliile cu umplutura si se fixeaza cu o scobitoare. Pentru decor se folosesc felii de rosii. Rulourile se pun intr-o tigaie cu ulei incins si se prajesc 1 – 2 minute. Se servesc cu crengute de rozmarin.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din legume