Rulouri de pui cu garnitura de linte

680 calorii/portie
Timp de pregatire: 20 minute
Timp de preparare: 20-25 minute

Ingrediente pentru 4 portii :

Pentru garnitura de linte

  • 25g unt
  • 1 catel usturoi, zdrobit
  • 1 ceapa mare, taiata felii
  • 2 morcovi de marime mijlocie, taiati felii subtiri
  • 2 codite de telina, tocate
  • 600g linte verde
  • 1 foaie dafin
  • 1 lingura cimbru

Pentru rulouri

  • 8 felii subtiri de costita afumata
  • 3 lingurite chimen
  • 8 pulpe de pui, partea superioara, curatate de pielita
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri patrunjel proaspat, tocat

Mod de preparare:

  1. Puneti lintea la inmuiat timp de 1 ora. Scurgeti de apa si puneti lintea la fiert intr-un vas cu 2,5 l apa. Fierbeti acoperit timp de 20 minute, pana ce lichidul se absoarbe si lintea se inmoaie. Daca nu se absoarbe toata apa, scurgeti.
    Topiti untul, caliti usturoiul si legumele timp de 3-4 minute, pana se inmoaie. Adaugati lintea, foaia de dafin, cimbrul si potriviti de sare si piper. Adaugati 4 linguri de apa si inabusiti timp de 6-8 minute.
  2. Tineti la cald pe un platou de servit.
  3. Presarati seminte de chimen pe fiecare felie de costita si infasurati fiecare pulpa intr-o felie astfel preparata.
  4. Incingeti uleiul intr-o tigaie de teflon si prajiti rulourile timp de 12-15 minute, intorcand pe ambele parti, pana se rumenesc si se patrund.
  5. Asezati rulourile pe garnitura de linte si presarati deasupra patrunjelul tocat.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare