Rulouri cu sunca de praga si branza marinata

24 bucati
Timp de preparare: 15 min.
30 calorii, 3 g grasimi per bucata

Ingrediente sunt cuprinse in "mod depreparare"

Mod de preparare:

Prepara marinata din 4 linguri ulei de masline amestecat cu coaja rasa de la 1 lamaie, 5 linguri frunze de menta tocate si 1 ardei iute tocat marunt. Taie 100 g branza feta de capra (sau orice alt tip de branza cremoasa) in 24 bucati si modeleaza-le rotund. Unge-le cu marinata, uniform. Asaza 6 felii sunca de Praga pe tocator si taie-le pe fiecare in 4 fasii, pe lungime. Inveleste fiecare bucatica de branza cu o felie de sunca si fixeaza cu scobitoare. Toarna deasupra marinata ramasa si da la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari