Rulouri cu sunca de praga si branza marinata

24 bucati
Timp de preparare: 15 min.
30 calorii, 3 g grasimi per bucata

Ingrediente sunt cuprinse in "mod depreparare"

Mod de preparare:

Prepara marinata din 4 linguri ulei de masline amestecat cu coaja rasa de la 1 lamaie, 5 linguri frunze de menta tocate si 1 ardei iute tocat marunt. Taie 100 g branza feta de capra (sau orice alt tip de branza cremoasa) in 24 bucati si modeleaza-le rotund. Unge-le cu marinata, uniform. Asaza 6 felii sunca de Praga pe tocator si taie-le pe fiecare in 4 fasii, pe lungime. Inveleste fiecare bucatica de branza cu o felie de sunca si fixeaza cu scobitoare. Toarna deasupra marinata ramasa si da la rece pana in momentul servirii.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Gustari