Rulouri cu feta și dovlecei

rulouri cu feta si dovlecei

4 porții gata în 15 minute + 5 minute timp de pregătire, 403 calorii per porție, 17 g grăsimi, 39 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării rulourilor

– 1 lingură ulei de măsline plus încă 2 amestecat cu 2 linguri apă pentru uns

– 500 g dovlecei, răzuiți

– 2 căței de usturoi, zdrobit

– O mână de busuioc

– 250 g mazăre, decongelată

– 150 g feta, sfărâmată

– 4 foi de plăcintă

– 400 g năut din conservă, scurs de lichid

– 1 linguriță pastă harissa

– Zeama și coaja rasă de la ½ lămâie

– Salată verde sau rucola pentru servit

Cum se prepară rulourile cu feta și dovelcei

1. Încinge cuptorul la semnul 5/190°C. Combină 1 lingură ulei, dovleceii, usturoiul,busuiocul, mazărea și feta; potrivește de sare și piper.

2.Taie fiecare foaie de plăcintă în două și unge cu ulei. Așază deasupra altă foaie și unge cu ulei. Pune în mijloc o pătrime din amestecul de legume și apoi rulează și așază cu partea lipită în jos în tava de copt tapetată cu hârtie. Procedează la fel cu restul ingredientelor, unge cu ulei și dă la cuptor 15 min.

3.Combină năutul, pasta harissa, zeama și coaja de lămâie și salata verde. Servește cu rulourile.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive fara carne