Rulouri cu ciocolata alba si caise

Rulouri cu ciocolata alba si caise
1. Intr-un bol mic, stropeste 250 g caise deshidratate cu 3 linguri lichior de portocale incalzit. Amesteca si lasa sa se imbibe peste noapte in vasul acoperit.

2. Preincalzeste cuptorul la semnul 5/190°C. Intinde foile de placinta pe suprafata de lucru si taie-le in cate 3 fasii. Intr-un bol mic, topeste 50 g unt si unge fiecare foaie. Asaza pe fiecare parte scurta a foilor cate 1/12 din cantitatea de caise imbibate si ruleaza; asaza tigaretele pe tava tapetata cu hartie de copt. Repeta procedeul cu foile si caisele ramase si apoi da la cuptor 15 minute, pana cand se rumenesc si devin crocante. Lasa sa se raceasca.

3. Intr-un vas mic, la bain-marie, topeste 50 g ciocolata alba si orneaza cu linii frante. Presara 40 g fistic, tocat, si lasa sa se intareasca.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din prajituri