Rulouri cu carnaciori

Rulouri cu carnaciori

Ingrediente:

400 g cârnăciori de porc, care se vor curăţa de pieliţă

2 linguri pătrunjel proaspăt tocat

6 cepe verzi tocate

500 g aluat fraged, la temperatura camerei

1 ou bătut

seminţe de dovleac pentru ornat

 

Pentru sos:

2 linguriţe hrean ras

6 linguri maioneză

Cum prepari rulourile cu cârnăciori

1. Incinge cuptorul la 5/190°C. Amesteca carnea de carnati cu verdeata si asezoneaza bine.

2. Intinde aluatul pe o suprafata presarata cu faina, de dimensiuni de cca 55 x22cm, indreapta marginile cu un cutit, apoi taie in jumatate pe lung, ca sa obtii 2 fasii. Unge cu ou, apoi modeleaza jumatate din carnea de carnati intr-un carnat mai mare si asaz-o in mijlocul foii de aluat. Ruleaza aluatul, presand usor carnea catre mijloc, cu marginile aluatului dedesubt. Repeta cu cealalta fasie. Unge cu ou, orneaza cu seminte si taie bucati de cca 4 cm lungime.

3. Coace 20-25 min pe o tava tapetata cu hartie pergament. Amesteca hreanul si maioneza si serveste cu rulourile.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne