Rulou de pui cu garnitura de cartofi umpluti

Timp de pregatire: 25 min
Timp de prajit si coacere: 20 min

Ingrediente:

(/portie)
pentru ruloul de pui:

  • 150 g de pui dezosat
  • 25 g cascaval
  • 25 g ciuperci
  • 150 g pesmet
  • 150 g faina
  • 1 ou

pentru garnitura:

  • 2 cartofi mari
  • 50 ml smantana
  • cateva fire de verdeata
  • 1 ou

Mod de preparare:

Pentru rulou:
Taiati pieptul de pui in doua. Bateti bine fiecare transa, ca pentru snitel. Umpleti cu o felie de cascaval si jumatate din ciuperci si rulati ca la clatite. Dati prin faina, ou, pesmet si din nou prin faina, ou si pesmet. Prajiti la foc mic, in 100 ml ulei.

Pentru garnitura:
Curatati cartofii si taiati-i in doua. Fierbeti-i. Dintr-unul faceti piureul, in care amestecati oul si smantana. Puneti piureul cu posul (seringa de ornat) pe cele doua jumatati de cartof. Dati la cuptor timp de 3-5 minute, sa se gratineze. Cand scoateti din cuptor, adaugati putina sare si ornati, daca doriti, cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de pasare