Rulou cu cârnați

rulou cu carnati

6 porții gata în 1 oră și 30 min, 476 calorii per porție, 28 g grăsimi,  35 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării ruloului cu cârnați

400 g cârnați, carnea scoasă

75 g pesmet

1 ceapă mică, tocată

1-2 ardei iute, tocat

1 lingură pastă picantă

2-3 linguri coriandru tocat

400 g conservă de fasole albă, scursă

320 g foitaj

1 ou, bătut

Cum prepari ruloul

1 Încinge cuptorul la 6/200 C. Combină carnea cu pesmet, ceapă, ardei iute, pasta și coriandru. Potrivește de sare, piper, adaugă fasole, amestecă.

2 Întinde foitajul și taie în două pe lungime, astfel încât o bucată să fie mai mare decât cealaltă. Așază bucata îngustă pe tava tapetată cu hârtie de copt și unge cu apă marginile. Așază compoziția pe mijloc, lăsând o margine neacoperită de jur-împrejur.

3 Pliază foaia rămasă în două și crestează. Depliază foaia  și așaz-o peste compoziție, presează marginile ca să se lipească și taie excesul de aluat. Unge cu ou, dă la cuptor 30-40 min.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Aperitive cu carne