Ruladă Irish Coffee cu bezea

rulada irish coffee

12 porții gata în 1 oră și 30 minute, 258 calorii per porție, 18 g grăsimi, 18 g carbohidrați

Ingrediente necesare preparării ruladei

4 albușuri

125 g zahăr tos

2 lingurițe amidon

300 ml frișcă lichidă

3 linguri cacao

2 linguri whisky

2 linguri lichior Bailey’s

1 lingură zahăr pudră

50 g boabe de cafea în ciocolată

100 g ciocolată amăruie

2 linguri frișcă lichidă

Cum prepari rulada Irish Coffee cu bezea

1 Încinge cuptorul la semnul 2/150˚C. Tapetează forma de copt de 30×20 cm cu hârtie de copt.

2 Bate albușurile spumă tare și adaugă zahărul și amidonul. Întinde bezeaua uniform și dă la cuptor 1 oră. Lasă să se răcească în tavă.

3 Bate frișca cu 2 linguri cacao, alcoolul, până când se întărește. Cerne cacaua rămasă și zahărul pudră pe o coală de hârtie și răstoarnă foaia de bezea pe ea. Dezlipește hârtia de copt de pe foaia de bezea.

4 Întinde crema pe foaie și presară boabele de cafea. Rulează pe latura mai scurtă cu ajutorul hârtiei pe care ai cernut cacaua și zahărul pudră. Așază pe platoul de servit.

5 Topește ciocolata cu frișca lichidă și stropește rulada înainte de servire.

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Culinar