Rulada din muschi de vitel

  • A A A
  • E-mail

    1. Muschiul de vitel se spala cu apa rece si se desface cu un cutit ascutit pana prinde o forma dreptunghiulara

    2. Se bate cu tocatorul tot muschiul pana se fragezeste, apoi se lasa 1 ora intr-un bait format din piper, vin rosu si ulei de masline.

    3. Cepele se curata de coaja, se taie julien si se pun la calit.

    4. In momentul in care toate legumele sunt bine patrunse, se ia tigaia de pe foc si se adauga 1 lingurita de baza pentru mancaruri.

    5. Muschiul de vitel se scoate din bait si se condimenteaza cu sare, piper si putin rozmarin. Daca este nevoie, se mai stropeste cu putin vin.

    6. Cartoful se da pe razatoare si se amesteca impreuna cu celelalte legume. Cu acest amestec se umple pulpa de vitel care se ruleaza, nici prea strans, nici prea lejer. Pentru a sta rulata, se coase cu ata sau se fixeaza cu scobitori.

    Cum se serveste
    Aceasta rulada se aduce la masa pe un platou fiind insotita de legume fierte sau gatite sote. Este bine sa fie adusa la masa gata taiata in felii. Nu uita sa scoti ata sau scobitorile cu care a fost fixata carnea cat timp s-a patruns la cuptor.
     

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    ARTICOLE SIMILARE

    Comentariile sunt închise.