Rulada de porc

4 portii
Timp de preparare: 20 de min
Timp de prajire si coacere: 20+20 min

Ingrediente:

  • 1,200 kg file de porc
  • 200 g creier de vaca
  • 200 g mazare
  • 2 morcovi
  • 3-4 catei de usturoi
  • 70 g pasta tomate
  • 100 ml ulei
  • 1 ou, batut
  • sare, piper
  • legatura de patrunjel, tocat

Mod de preparare:

Taiati din fileul de porc 4 bucati a cate 200 g. Sarati si bateti cu ciocanul de snitel. Dati prin masina restul de carne. Adaugati morcovii taiati foarte marunt, mazarea, sarea, piperul si verdeata. Amestecati bine.
Impartiti compozitia in patru si puneti cate o lingura de compozitie pe fiecare felie de carne. Adaugati si cate o lingura de creier, apoi rulati feliile, dati-le prin oul batut, stropiti-le cu putina apa si asezati-le intr-o tava unsa cu ulei. Dati la cuptor, la foc potrivit, timp de 20 min.

Din pasta de tomate, verdeata, sare, piper si o cana cu apa preparati, pe foc mic, un sos. Turnati sosul peste rulade. Acoperiti cu o folie de aluminiu. Fierbeti la foc mic, timp de 20 min.
Se poate servi cu garnitura de cartofi fierti.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de porc