Rulada de miel

Timp de preparare si gatit: 1 ora si 35 min.
600 calorii, 52 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 1,5 kg pulpa de miel, dezosata
  • 150 g telemea, taiata cuburi
  • 3 linguri cimbru
  • 100 g rosii, semideshidratate
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

  1. Asezati carnea cu partea acoperita de grasime in jos si presarati sare si piper negru, proaspat macinat. Intr-un bol, amestecati cimbrul, branza si rosiile si asezati compozitia in mijlocul bucatii de carne. Pliati carnea pentru a cuprinde compozitia inauntru si fixati cu scobitori. impanati carnea cu usturoi si ungeti-o cu ulei.
  2. Impachetati friptura astfel pregatita in doua straturi de folie de aluminiu, asezati-o pe gratarul cu capac, incins la temperatura potrivita, si lasati timp de 1 ora-1 ora si 20 de minute, avand grija sa o intoarceti la fiecare 20-30 de minute. Friptura trebuie sa fie rumenita la exterior si roz in interior.
    Asezati friptura pe un platou, indepartati folia si lasati-o timp de 5 minute inainte de a o taia felii. Serviti friptura cu garnitura de cuscus, amestecat cu rosii semideshidratate si menta tocata.

Pofta buna!

Loading...
Recomandari
Libertatea
Doctorul Zilei
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de oaie