Rulada de miel

Timp de preparare si gatit: 1 ora si 35 min.
600 calorii, 52 g grasimi per portie

Ingrediente pentru 6 portii:

  • 1,5 kg pulpa de miel, dezosata
  • 150 g telemea, taiata cuburi
  • 3 linguri cimbru
  • 100 g rosii, semideshidratate
  • 3 catei de usturoi, taiati felii
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare:

  1. Asezati carnea cu partea acoperita de grasime in jos si presarati sare si piper negru, proaspat macinat. Intr-un bol, amestecati cimbrul, branza si rosiile si asezati compozitia in mijlocul bucatii de carne. Pliati carnea pentru a cuprinde compozitia inauntru si fixati cu scobitori. impanati carnea cu usturoi si ungeti-o cu ulei.
  2. Impachetati friptura astfel pregatita in doua straturi de folie de aluminiu, asezati-o pe gratarul cu capac, incins la temperatura potrivita, si lasati timp de 1 ora-1 ora si 20 de minute, avand grija sa o intoarceti la fiecare 20-30 de minute. Friptura trebuie sa fie rumenita la exterior si roz in interior.
    Asezati friptura pe un platou, indepartati folia si lasati-o timp de 5 minute inainte de a o taia felii. Serviti friptura cu garnitura de cuscus, amestecat cu rosii semideshidratate si menta tocata.

Pofta buna!

Recomandari
Spune-ne parerea ta
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Preparate din carne de oaie